TEČAJI SMUČANJA

Šola smučanja in deskanja na snegu je na Arehu aktivna že dobrih 20 let. Z izkušenimi, licenciranimi učitelji otroke na zabaven način popeljemo v smučarski svet, kjer lahkotno in varno osvojijo prvine smučanja in/ali deskanja na snegu.

ZAČETNI TEČAJI

Začetni tečaji so namenjeni vsem, ki želijo zimsko radost izkusiti na smučeh ali skiboard-u. Tečajniki lahko na igriv način osvojijo in razvijejo nove motorične sposobnosti ter spoznajo osnove in tehnike smučanja ali deskanja na snegu.

POČITNIŠKI TEČAJI

Počitniški tečaji potekajo med novoletnimi in zimskimi počitnicami. Namenjeni so otrokom od 4. leta dalje, ki si želijo osvojiti ali izpopolniti svojo tehniko smučanja, spoznati nove prijatelje ter aktivno preživeti počitnice. V štirih dneh lahko popoln začetnik postane samostojen in varen smučar, ki se bo znal pravilno obnašati na smučišču. Otroci s smučarskim predznanjem pa lahko na tečaju nadgradijo svojo smučarsko tehniko.

Pred začetkom naši strokovno usposobljeni učitelji otroke testirajo in jih glede na njihovo predznanje razdelijo v skupine ( prehodi med skupinami so mogoči!).  Poučujemo po programu ZUTS za Šole smučanja Slovenije, katerega prilagodimo otrokovemu predznanju.

Prevoz

Tečaj vključuje tudi organiziran avtobusni prevoz. Otroke pobiramo na vnaprej določenih avtobusnih postajališčih. Otroci naj bodo oblečeni v smučarski kombinezon in naj imajo že obute smučarske čevlje. Smer vožnje; Ruše, Maribor, Hoče, Areh.

Zadnji dan tečaja otroci pokažejo vso osvojeno znanje na tekmovanju. Z vrstniki se pomerijo na veleslalomski progi, na tekmovanje pa ste VABLJENI vsi starši, babice, dedki, tete in strici ter prijatelji.

INFO TOČKA

Termini ~ prijavnica

*Počitniški tečaj ~ od 30. 1. do 2. 2. 2023.

Izposoja opreme

* Opremo od glave do pet si lahko tudi izposodite 🙂

Cenik

* Cena počitniškega tečaja ~ 230,00 € ~ zajema organiziran avtobusni prevoz; 20-urni tečaj smučanja (od ponedeljka do četrtka) z izkušenimi, licenciranimi učitelji; topel obrok in napitke; zaključno tekmovanje na veleslalomski progi in podelitev priznanj.

VOZNI RED BUSA

Odhod;
Ruše (Osnovna šola) 8.00 – Maribor (Mol Lackova) 8.20 – Hoče (Hofer) 8.30 – Areh 9.00

Povratek;
Areh 14.00 – Hoče (Lidl) 14.30 – Maribor (Mol Lackova) 14.40 – Ruše (Osnovna šola) 15.00

P.S.

Tečaje izvajamo za predšolske otroke, osnovnošolce, dijake, študente, odrasle, upokojence in vse mlade po srcu,… skratka za vso populacijo. Prav tako vabimo šole v naravi, izbirne vsebine za srednje šole ter zaključene družbe ob organizaciji sindikalnih tekem.

Več

Povprašaj v obrazcu ali pokliči +386 41 644 932