BIKE PARK POHORJE NA AREHU

Bike Park Pohorje Maribor razkriva novi progi na Arehu

Kot pravi Jošt Štrucelj: “Proge na Arehu so namenjene predvsem družinam in začetnikom. Narejene so tako, da lahko pride začetnik in napreduje, prav tako pa uživa nekdo, ki se zna vozit. Torej – popolne za družine.”

RUŠKA FAMILY

Ruška Family je modra proga na Arehu, ki je namenjena začetnikom in družinam. S svojimi 1,3 kilometri dolžine in zabavnimi, vijugastimi 214 višinskimi metri spusta od vrha do spodnje postaje sedežnice Ruška, ponuja izjemno doživetje za celotno družino.

V primerjavi z zeleno progo Family Line na Mariborskem Pohorju, Ruška Family poleg grbin in tekočih zavojev zajema tudi manjše skoke, kar omogoča učenje osnovnih kolesarskih spretnosti v zraku.


Ruška Family na Arehu je odlična izbira za začetnike in družine, obenem pa prinaša zabavo tudi za bolj izkušene kolesarje!


RUŠKA FLOW

Ruška Flow je rdeča proga na Arehu, namenjena kolesarjem, ki uživajo v flowu in si želijo izboljšati svoje kolesarske spretnosti – tako na tleh kot v zraku. S svojimi 2,1 kilometri dolžine in 212 razgibanimi in zavitimi višinskimi metri od vrha do spodnje postaje sedežnice Ruška, ponuja nepozabno izkušnjo.


Tekoči zavoji, grbine in lepa zbirka majhnih in srednje velikih skokov zagotavljajo nasmehe na obrazih vseh kolesarjev. Ruška Flow na Arehu omogoča postopno izboljševanje kolesarskih spretnosti zavijanja in skakanja, pri čemer se vse ovire lahko premagajo tudi brez izgube stika s podlago.


Ta rdeča proga je primerna in zabavna za širok spekter kolesarjev – od začetnikov do bolj in najbolj izkušenih.